Değerli Web Sitesi Kullanıcısı; 

www.ucellerdepolama.com web sitesinde yaptığınız her işlemde, size ait hiçbir veri 3. Kişi ya da kurumlarla paylaşılmamaktadır. Web sitemiz içerisinde yaptığınız işlemlerden dolayı oluşan her türlü bilgiyi yenileme ve değiştirme hakkına ve yetkisine sahipsiniz. Size ait olan bilgileri, yalnızca siz görebilirsiniz. Üçüncü şahıslar ya da kurumlar, bilgilerinize kesinlikle ulaşamaz ya da değiştiremezler.  

Ödeme sırasında kullandığınız kredi kartı ve banka bilgileriniz, web sitemizde bulunan 3D Güvenlik sistemi ile korunmaktadır. Bu sayede finansal işlemleriniz yalnızca sizin ve bankanız arasında gerçekleşir. Kredi kartı ya da banka kartı bilgileriniz kesinlikle www.ucellerdepolama.com sitesinin veri tabanında kaydedilmez ya da saklanmaz. Sitemizde karşılaştığınız veri formlarının amacı sizlere daha iyi hizmet vermektir. Bu tür formlar site içerisinde yapacağınız işlemlerin daha hızlı gerçekleşmesini güvenli bir ortamda sağlamaktadır.  

6698 Sayılı KVKK ile İlgili Metne Ait Kanun Maddeleri 

  1. Veri Temsilcisi 

6698 sayılı KVKK gereğince; kişisel veri ve bilgileriniz www.ucellerdepolama.com “şirket” ismi ile veri temsilcisi ve sorumlusu sıfatı ile aşağıda belirtilen maddelere istinaden işleyebilecektir. 

  1. Kişisel Veriler Hangi Amaçla İşleneceği 

KVKK 5. Ve 6. Maddeleri kapsamında; depolanan kişisel verileriniz firmamız ve iş birliği içerisinde olduğumuz kişilerin hukuki bakımdan ve ticari bakımdan güvenliklerini sağlamak amacı ile işlenecektir. Bu kapsamda firmamız ile iş ortakları arasında imzalanan sözleşme gereklerinin yerine getirilmesi maksadıyla işleme alınacaktır. 

  1. Kişisel Verilerin Toplanmasındaki Hukuki Sebepler 

Kişisel verilerin saklanması firmamızca ticari faaliyetlerimizin devam ettirilmesi amacı ile depolanmaktadır. KVKK 5.-6. Madde ve (a) ve (b) maddeleri ile izah edilen gerekçelerle işlenip aktarılabilmektedir.  

  1. Kişisel Verileri Alınan Kişinin KVKK 11. Madde ile Sahip Olduğu Haklar 

KVKK uyarınca, verileri alınan kişi bu bilgileri isteme, hangi amaçla işlendiğini öğrenme, aktarılan 3. Kişi ya da kişileri bilme, hatalı işlenen verilerin düzeltilmesini isteme hakkında sahiptir. Bu veriler sebebi ile hakkında kanuna aykırı şekilde işlem tahsis edilmesi halinde hukuki yollardan şikayet etme ve dava açma hakkına sahiptir.  

  1. Çerez (Cookie) Kullanımı 

İnternet sitemiz içerisinde çerezler kullanılmaktadır. Çerez, internet sitesini kullanan kişilerin ağ sağlayıcısı olan bilgisayar ya da mobil tarayıcısına gönderdiği ufak metin dosyalarıdır. Çerezler; ziyaret tarih ve saati, site içerisinde geçirilen süre, gezilen sayfa bilgisi gibi verileri depolar.